Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Informatii despre produse
gastro-online.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine detaliile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. Produsele de pe site apartin in totalitate vanzatorilor.

Comenzi

Toate preturile afisate pe site sunt in RON . Preturile afisate nu contin taxele de transport. Eventualele taxe de transport sau ambalare va for fi comunicate in momentul confirmarii comenzii de catre vanzator (1 Leu transport). Transportul se va face individual de catre fiecare vanzator in parte, sau de un reprezentant Gastro Tasty Online SRL, dupa caz. Daca comandati de la mai multi vanzatori produsele vor ajunge la client in mai multe transe, sau in acelasi timp daca produsele sunt livrate de Gastro Tasty Online SRL.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si vanzator si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca vanzatorul se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

gastro-online.ro foloseste produsele  altor companii. Responsabilitatea pentru aceste produse revine integral vanzatorilor inregistrati pe site. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de a comanda produsele  sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Comenzile la telefon sunt operate de catre gastro-online.ro, iar comnda este trimisa ulterior vanzatorilor. In cazul unor probleme veti fi contactati direct de catre vanzator.

Inainte de a plasa comanda va rugam sa verificati ingredientele fiecarui produs comandat. Produsele pot contine alergeni!

Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Confidentialitatea datelor personale
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre gastro-online.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor si pentru a furniza vanzatorului detaliile comenzii.
Copyright
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Grupe de alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;

2. Crustacee si produse derivate;

3. Oua si produse derivate;

4. Peste si produse derivate;

5. Arahide si produse derivate;

6. Soia si produse derivate;

7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);

8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate;

9. Telina si produse derivate;

10. Mustar si produse derivate;

11. Seminte de susan si produse derivate;

12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;

13. Lupin si produse derivate;

14. Moluste si produse derivate.

In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa vreficati descrierea produselor si ingredientele, sau solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii online.

Va multumim pentru intelegere!

 

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, gastro-onine.ro nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

intarzierile la livrare datorate vanzatorului sau din alte motive.
deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

produsul comandat nu este pe stoc, adresa este in o zona inpracticabila cu autoturismul, nu exista semnal gsmpentru a putea contacta clientul,
identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Clientul nu a preluat comenzi anterioare. Nu a raspuns la usa, telefon.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Gastro Tasty Online SRL

Email info@gastro-online.ro
Tel: 0775134695
Adresa
STR. Valiugului 121A, Resita, Caras-Severin
CUI: 42614685
Nr. Registrul Comertului: J11/244/2020